top of page
Search
  • Writer's pictureBart Houx

Doe's lief

Je kinderen elke dag van de bank en achter hun schermpjes vandaan krijgen. Het is een van de grotere uitdagingen waarmee je als thuiswerkende ouder te maken krijgt. Nu ze weer allebei een paar verse skeelers onder voeten kunnen binden, gaat het er qua sportiviteit gelukkig al op vooruit. Maar er is meer nodig om ze in beweging te houden.


Zo kwam ik op het idee om het inactieve YouTube kanaal van Maarten maar weer eens nieuw leven in te blazen. Een paar jaar terug startte hij daarmee om - zoals hij zelf zei - '... leuke voetbaltrucs te laten zien'.


Strak concept, maar helaas ontbrak het 'm nog een beetje aan voldoende voetbaltalent. Waardoor zijn veelbelovend YT-kanaal voortijdig aan een eind kwam.


'Zullen we weer filmpjes maken, dan mag je ze zelf monteren', vroeg ik hem vandaag. 'Waarover dan?', antwoordde hij zuchtend vanachter de iPad. Maar na een paar minuten op 'm inpraten werd hij toch enthousiast.


Tijd voor actie. We gooiden mijn drone en zijn step in de auto en reden naar een groot braakliggend terrein voor wat spectaculaire 'step opnamen'.


Om een lang blog kort te houden: een uur lang stepte hij als een bezetene, terwijl ik boven en naast hem vloog met de drone. Hij klauterde op hoge heuvels als ik dat vroeg en stepte zonder klagen nog een extra rondje als ik zei dat de opname nog even over moest.


Buiten adem reden we terug naar huis, waar hij meteen aan het monteren sloeg. Beelden knippen, muziekje eronder, uploaden en klaar!


Jullie kunnen me helpen. Om hem enthousiast en vooral in beweging te houden. Alles wat ik van je vraag is een like of reactie op zijn eerste step-filmpje. Dus doe's lief, volg de link en geef hem een duimpje. Je kunt dat kind geen groter plezier doen.


Bedankt alvast!

46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page