top of page
Search
  • Writer's pictureBart Houx

Doordeweeks

Updated: Apr 24, 2020

Donderdag. Blogbijdrage 43 (!) alweer en het wordt er helaas eentje om snel te vergeten. Dit is gewoon niet m'n dag. Zelfs het wandelen schiet er bij in en voor het eerst in weken haal ik mijn tienduizend stappen niet. De reden? Niets aanwijsbaars. Ben het negatieve nieuws, de uitzichtloosheid en de langdradigheid na 43 dagen gewoon heel even zat.

De ochtend begint nog leuk. Tijdens de marketingmeeting verrassen we een collega met een online babyshower. We hebben allemaal een babyfoto ingestuurd en moeten nu raden welke van wie is. Zoveel leuker dan 'Houseparty'.


's Middags is het doorbijten met werk dat af moet, maar vandaag aanvoelt als 'huiswerk'. Da's niet goed. Het past in het plaatje van deze dag.


En dan verlies ik ook nog eens mijn dagelijkse Wordfeud-potje van M. Met afstand.


Ondertussen ligt Pieter lui vakantie te vieren. Letterlijk liggen. Eerst te lang in bed. Dan languit op de bank en 's middags - na de tosti - languit op de tuinbank. Misschien moet ik eens vragen welke video's hij bekijkt, want hij moet er voortdurend bij grinniken. Wat een mazzel eigenlijk dat hij vrolijk blijft. Lijkt me een hele kunst als je een vader hebt die een paar meter verderop de hele dag geen boeh of bah zegt.


Een dag om snel te vergeten. Tot morgen!

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page