top of page
Search
  • Writer's pictureBart Houx

Jetzt geht's los

Je bent nooit te oud om Digital Nomad te worden. Een weekje werken vanuit een Europese metropool lijkt me daarom wel wat. Dus toen mijn werkgever het eerder dit jaar wel bijzonder aantrekkelijk én makkelijk maakte om voor de afwisseling eens ergens anders te gaan werken, begon het grote plannen maken vrijwel direct.

Zaterdagochtend a.s. vertrek ik vanaf Amersfoort CS. Met de trein naar Berlijn. Een reis van ruim 6 uur, met een niet al te onvriendelijk prijskaartje van nauwelijks 80 euro (ook nog first class, want: doe 's gek).

Heel wat minder gek is de keuze voor Berlijn. Al had ik ook nog even lopen ienemienemutten met Lissabon, Valencia en KopenhagenBerlijn won, en dit is waarom:


- Makkelijk en op een groene manier bereikbaar

- Keuze uit letterlijk duizenden flexibele werkplekken

- Met 4 miljoen inwoners genoeg te doen, zien en proeven

- Bratwurst und Schweinshaxe

- Nul komma nul kans dat je door zon, zee en palmen vergeet te werken


Vanaf zaterdag, vanuit Berlijn, meld ik me weer. Bis bald.

32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page