top of page
Search
  • Writer's pictureBart Houx

Super wifi punten

Updated: Mar 25, 2020

Gisterenavond sprak de regering. En heel Nederland luisterde. We weten nu dat we tot in elk geval 1 juni tot onze huizen en erven zijn veroordeeld. De eindexamens gaan definitief niet meer door en de kans dat onze jongens dit schooljaar nog een klas van binnen zien is klein.

We hebben geen andere keus dan er met elkaar het beste van te maken. In ons huishouden gaat dat tot nu toe prima ... for the time being.


Zo hebben we allemaal ons eigen plekje. Maarten werkt op zijn kamer. Het meeste huiswerk maakt hij samen met zijn beste vriend die er via het mobieltje toch een beetje bij is. Ze praten, lachen en zingen zelfs samen.


Pieter en Melien zitten vooral beneden, aan de eettafel of op de bank. Af en toe zijn er audio-conflicten, wanneer Melien bijvoorbeeld veel moet bellen en Pieter tegelijkertijd online les krijgt. Zelf krijg ik daar wat minder van mee, want ik werk boven op zolder of vanuit de slaapkamer.


Wat ons op zo'n dag verbindt, is de wifi die we moeten delen. Juist wanneer we allemaal vol in productie zijn ontstaan er soms problemen. Devices worden trager, wij ongeduldiger.


Daarom vanmiddag maar eens op elke verdieping het wifi-signaal gecontroleerd. Conclusie: trek de portemonnee maar. Voor twee stuks KPN Super Wifi-punten. Morgen worden ze geleverd. Hopelijk zijn ze het geld waard. Duur gedoe, dat Corona!

40 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page