top of page
Search
  • Writer's pictureBart Houx

Vertrouw op jezelf

Updated: Mar 24, 2020

De ochtend begint met een Teams-call van onze afdeling, waarin we een gast welkom heten. Onze kersverse directeur. Veel tijd om zich in te werken en iedereen te leren kennen is hem niet gegund. Corona plaatst mensen en afdelingen letterlijk op afstand van elkaar, terwijl er in de hoogste versnelling geschakeld moet worden. Probeer de boel dan maar eens bij elkaar te houden.


Een van de manieren om dat te doen is beschikbaar te zijn. Dat wordt gewaardeerd. Na een open gesprek van ruim een uur, staan bijna alle neuzen dezelfde kant op. We weten wat ons te doen staat. Werk aan de winkel: zorgvuldig ingeplande merkcampagnes moeten met andere boodschappen worden geladen. Liever gisteren dan vandaag nog. Een boodschap waarin we de nieuwe werkelijkheid natuurlijk niet zomaar kunnen negeren. Dat is ongeloofwaardig. Anderzijds willen we er ook niet veel nadruk opleggen en daarmee de indruk wekken dat we op de vulkaan dansen.

De 'why's' zijn ons duidelijk. De 'how's' nog niet helemaal. Het is aan ons om daar een goede invulling aan te geven.

We gaan het de komende dagen allemaal fixen. En mochten we tussendoor soms even twijfelen. Dan herinneren we elkaar aan de pay-off van Independer:

vertrouw op jezelf.


12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page